VKE NELSON Versenyző a Kross Bikes Team-ben! – 2013

Posted on Posted in Egyéb, Verseny

A Specialized által támogatott Blazsó Marci után Tóth Andris jutott el oda, hogy egy kerékpárgyártó, privát támogatásban részesítse. Ezzel András már a második gyári támogatást élvező tagja Csapatunknak.

A 2013-2014 –es szezonban András, egyetlen Magyarként a Lengyel Kross kerékpárgyár hivatalosan támogatott gyári versenyzője lett!
A támogatás keretében egy Kross Level A10-es mountain bike-ot és csapatruházatot biztosítanak számára a következő két évre.
A Krossnál való folytatás nem teljes átigazolást jelent, marad továbbra is nálunk és VKE-NELSON-Kross Bike Team név alatt fog versenyezni.
A Kross nagy hangsúlyt fektet a versenyzőkre, ez abból is látszik, hogy idén a gyári csapatba igazolt a többszörös lengyel bajnok Anna Szafraniec.

Andris:
“Az egyeztetések már jóideje elkezdődtek és mostanra sikerült megegyeznünk. A hazai forgalmazóval történt tárgyalásokat követően a lengyelekkel is megbeszéltük a részleteket, aminek a napokban aláírt szerződés lett az eredménye.

Örülök a lehetőségnek, ilyen komoly szponzorációban még soha sem volt részem. Igyekszem minél jobban megfelelni az elvárásoknak a versenypályán és azon kívül is. Hiszem, hogy hosszútávon mindkettőnk számára előnyös kapcsolatnak nézünk elébe. ”

Gratulálunk!