"A kerékpár minden ember cselekvési hatókörét kitágítja, legyen az fiatal vagy öreg, gazdag vagy szegény, nő vagy férfi"

 

 

Tisztelt látogató!

OktatásA Veszprémi Kerékpáros Egyesületet 2005-ben hoztuk létre azzal az elsődleges gondolattal, hogy a veszprémi és környékbeli bicajosokkal összefogva, közös túrákat, edzéseket és mindennapi szabadidős gurulásokat szervezzünk.
Évek óta egyre többen járunk a környékről különböző montis és országúti kerékpár versenyekre, teljesítménytúrákra szerte az egész országban. Ezeken így már sokkal szervezettebben, egységesebben tudunk részt venni, és lehetőségünk nyílt tehetséges, versenyezni vágyó fiatalok támogatására.

Természetesen az aktí­v sport mellett a hobby kerékpározás népszerűsítése az egyik legfőbb célunk, ugyanis "Magyarország lakossága számára a sport és mozgás, ezen belül a kerékpározás, valahol nagyon hátul van a fontossági sorrendben, de mindenképpen a video, házimozi, jó autó, nagy családi ház és egyéb anyagi javak birtoklása után szerepel csak."
Bízunk benne, hogy idővel egyre több követőnk és támogatónk lesz, és ezáltal minél több emberrel ismertethetjük meg azt az örömöt, amit a kerékpározás adott nekünk.

Reméljük, egyszer Te is csatlakozol hozzánk!

V.E.

 

 Az egyesület régi honlapját itt találod.

Tagok

Beleshetsz, hogy kik tagok az Egyesületben.

Van ismerős?

Csatlakoznál?

Programok

Aktuális programjainkról itt olvashatsz.

Érdekel valamelyik program?

Eljönnél vagy részt vennél rajta?